Forsikring

Forsendelser er forsikret under transporten. Hvis emballagen har taget skade af transporten, så beder vi dig venligst kontrollere indholdet ved modtagelsen. Skulle pakken eller dens indhold være beskadiget ved ankomsten, beder vi dig meddele dette til info@nobelium.dk umiddelbart efter modtagelsen.

Købelov

Dit køb er dækket af dansk købelov, som giver dig 24 måneders reklamationsret. Hvis fejlene eller manglerne opstår på grund af uagtsomhed, misbrug eller anden forkert brug, bortfalder reklamationsretten.

Reklamation

I tilfælde af en reklamation eller en udebleven ordre, kontakt os da venligst på info@nobelium.dk med henvisning til dit ordre nr. Hvis du henvender dig til os på grund af en reklamation, bedes du venligst vedhæfte billeder, som tydeligt viser problemet, så vi nemmere kan assistere dig. Hvis problemet kan løses, afhjælpes eller repareres, så forbeholder vi os ret til at gøre dette. Det sker, med det for øje, at drage dig mindst muligt til last. Kan problemet derimod ikke afhjælpes og er din reklamation berettiget, har du ret til at få dit køb refunderet.  

Bemærk venligst at vi hverken modtager pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Reklamationsberettigede varer sendes retur til: 

NOBELIUM INTERIOR
Staktoften 22, PORT 3
2950 Vedbæk
Mrk: Reklamation

Farver

Selvom vi har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke for at være en mangel i købelovens forstand.