I 2015 åbnede vi dørene op til NOBELIUM INTERIOR der byder på et 700 kvm enestående univers med interiør og belysning for den kræsne køber.

Butikkens sortiment er et mix af nyt og gammelt. Udover smukke og unikke møbler, der nænsomt er blevet restaureret, finder du spændende, gamle krukker og rå bolig accessories. Du præsenteres også for NOBELIUM LIGHTING, hvor råt jern og krystal er det gennemgående tema i vores kollektion af lysekroner. 

Udover smuk belysning har vi specialiseret os i produktion af spiseborde, hvor vi lægger vægt på bæredygtighed og genbruger smukt gammelt patineret træ, der udstråler historie og glød. Vi har gennem årene leveret interiør til de smukkeste hjem – både i Danmark og udover landets grænser.

Vi sørger for at være lagerførende i mange størrelser indenfor spiseborde og langborde, så du vil altid finde et stort udvalg i butikken.

Vi byder dig velkommen både i vores online shop og i vores fysiske butik i Vedbæk. Hvis du er interesseret i at vide mere, så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen, NOBELIUM TEAM

Nobelium Team