Hos NOBELIUM INTERIOR tilstræber vi hurtig levering. Din ordre afsendes indenfor 1-5 hverdage medmindre du hører andet herom. 

Størstedelen af vores varer i online shoppen leveres direkte til din adresse af et fragtfirma, som sørger for nænsom og professionel håndtering af møbler og skrøbelige genstande, såsom antikke krukker, krystallysekroner og diverse unika genstande. Enkelte mindre og mere hårdføre genstande sendes med GLS.

Når din ordre er afsendt, modtager du en bekræftelse herom.

Hvis din ordre består af den type vare/varer, der sendes med fragtfirma, så vil du snarest efter at din ordre er afhentet hos os, blive kontaktet af fragtfirmaet. Fragtfirmaet aftaler da direkte med dig, hvornår du ønsker levering. 

Din ordre kan også afhentes i vores fysiske butik på Staktoften 22 – Port 3. Når du modtager en e-mail med information om at din ordre er klar, kan denne afhentes indenfor vores normale åbningstid eller efter aftale. Medbring gerne en kopi af din ordre ved afhentning.

Vi leverer kun til Danmark til brofaste øer. Vi leverer ikke til Færøerne, Grønland og øvrig udland. Det er dog muligt selv at arrangere afhentning af fragtmand på vores adresse, når ordren er meldt klar til afhentning og betaling er modtaget.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os mandag – fredag mellem kl. 9-15 på telefon +45 2249 2950 eller du kan skrive til os pr mail til kundeservice@nobelium.dk.