Generelle oplysninger

Juridisk navn: Virga Group ApS
CVR-nr: 36548533
Email: info@nobelium.dk
Tel: +45 2249 2950

Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på denne onlineshop, som ejes og drives af Virga Group ApS - NOBELIUM INTERIOR, CVR-nr. 36 54 85 33. Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler i online shoppen.

Online køb

Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Din ordre håndteres hurtigst muligt i dagene straks efter din bestilling. Hvis vi i særlige perioder ikke har mulighed for at håndtere din ordre straks efter bestilling, vil du ved bestillingen blive orienteret herom. Når du afgiver en ordre, vil du via e-mail modtage en bekræftelse på at din ordre er gået igennem til os. Hvis du ikke modtager denne bekræftelse kort tid efter din bestilling, bedes du venligst kontakte kundeservice. Når din vare/varer bliver afsendt, vil du modtage besked herom via e-mail med yderligere information omkring leveringen. 

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Hvis en vare i online shoppen er markeret som 'udsolgt', er det ikke muligt at afgive bestilling. Du skal i øvrigt være opmærksom på at største delen af vores varer i online shoppen er unika varer. Det vil sige, at der kun er den ene, så du kan desværre risikere, at varen er solgt inden du når at gennemføre dit køb. Vi vil i så fald beklage ulejligheden mange gange og gøre vores bedste for at hjælpe med at finde en lignende vare til dig. 

Priser og betaling

I NOBELIUM INTERIOR's online shop kan du betale med Apple Pay samt følgende betalingskort: 

  • VISA/DK
  • VISA
  • MASTERCARD
  • MAESTRO
Beløbet trækkes fra dit kort, når din ordre er gået igennem og sat i proces. Alle priser oplyses i DKK, og moms (25 %) er inkluderet. Kortudsteder kan pålægge gebyrer på betalingen. 

Levering

Vi tilbyder fri fragt på ordrer over DKK 2000,- til brofaste øer. Da størstedelen af vores varer er af en sådan art, at disse kræver nænsom og professionel håndtering, leveres alle ordrer af et fragtfirma direkte til din adresse. 

Ønsker du at bestille en vare/varer til en ikke-brofast ø i Danmark, bedes du kontakte kundeservice.

Vi leverer ikke til Færøerne, Grønland og øvrig udland. Det er dog muligt selv at arrangere afhentning af fragtmand på vores adresse, når ordren er meldt klar til afhentning og betaling er modtaget.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret regnet fra den dato, du modtager varen. Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen bestemt grund ved blot at sende en meddelelse til os herom via e-mail. Du kan ikke benytte dig af fortrydelsesretten ved blot at nægte modtagelse af varen. Bemærk venligst at omkostningen, der er forbundet med returneringen, påhviler dig. Send venligst en mail med meddelelsen om fortrydelse til kundeservice@nobelium.dk og vi vil herpå assistere dig med returneringen.

Få yderligere information omkring fortrydelsesret og returnering under 'Bytte- og Returret'. 

Reklamation

Forsendelser er forsikret under transporten, og vi beder dig om at kontrollere indholdet ved modtagelsen. Skulle pakken eller dens indhold være beskadiget ved ankomsten, beder vi dig meddele dette til NOBELIUM INTERIOR umiddelbart efter modtagelsen. Dit køb er i øvrigt dækket af dansk købelov, som giver dig 24 måneders reklamationsret. Hvis fejlene eller manglerne opstår på grund af uagtsomhed, misbrug eller anden forkert brug, bortfalder reklamationsretten. I tilfælde af en reklamation eller en udebleven ordre, kontakt da venligst kundeservice@nobelium.dk med henvisning til dit ordre nr.

Hvis du henvender dig til kundeservice på grund af en reklamation, bedes du venligst vedhæfte billeder, som tydeligt viser problemet, så vi nemmere kan assistere dig. Hvis problemet kan afhjælpes, så forbeholder vi os ret til at gøre det, dog med dét for øje at drage dig mindst muligt til last. Kan problemet derimod ikke afhjælpes og er din reklamation berettiget, har du ret til at få dit køb refunderet og vi assisterer dig med returneringen. Se yderligere under 'Reklamation'.

Sikkerhed

NOBELIUM INTERIOR engagerer sig for at beskytte dit privatliv. Informationer, som du indtaster i forbindelse med en ordre, afsløres ikke for uvedkommende. Informationer såsom dit navn, adresse og telefon nummer er dog nødvendigt at videregive til trejdepart i forbindelse med levering af din ordre jf. persondatapolitikken pkt 4.0.

Personoplysninger og cookies

Hvis du ønsker mere information vedrørende de oplysninger, som vi indsamler, og måden hvorpå de bruges, henvises der til persondatapolitikken, hvor du også kan læse nærmere omkring vores brug af cookies.

Lovvalg

Disse handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret.

Forbehold

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare. Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.